У Вінниці перевізників перевіряють на дотримання норм карантину

Після послаблення карантину громадяни знову мають можливість пересуватись громадським транспортом на міських, міжміських та міжобласних маршрутах. Для того, щоб такі перевезення відбувались без порушень, у Вінниці створено спільні мобільні групи, до яких входять працівники відділу безпеки дорожнього руху патрульної поліції, працівники Укртрансбезпеки, управління превентивної діяльності обласного главку та представники управління розвитку транспорту Вінницької ОДА.

Учасники мобільних груп перевіряють матеріально-технічні бази автомобільних перевізників, автостанцій та транспортні засоби, які здійснюють перевезення пасажирів, на дотримання санітарних та протиепідемічних заходів під час карантину.

Зокрема, сьогодні інспектори винесли постанову за ч. 3 ст. 121 (за те, що один з автобусів не пройшов обов’язковий технічний контроль) КУпАП та та за ч. 1 ст. 121 (за те, що один із транспортних засобів мав технічні несправності) КУпАП. Крім того, в одного з водіїв поліцейські виявили свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу з ознаками підробки.

Для того, щоб перевезення пасажирів в області відбувались без порушень норм карантину, такі відпрацювання триватимуть і надалі, повідомляє Патрульна поліція Вінницької області.

Попередня публікаціяПоліція Вінниччини розшукує чоловіка якого підозрюють у вчиненні особливо тяжкого злочину
Наступна публікаціяВ Україні відкрили продаж квитків на 5 поїздів Інтерсіті, вінничани зможуть дістатися столиці та Одеси