На Вінниччині 10 років в’язниці загрожує жителям Літинського району за побиття знайомого. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції.

На вулиці Центральній у селі Уладівка району двоє нетверезих чоловіків під час раптового конфлікту побили свого знайомого. Потерпілий у важкому стані з переломами ребер та внутрішньою кровотечею знаходиться у лікарні.

22 травня до  Калинівського відділу поліції надійшло повідомлення від лікарів про те, що до них за медичною допомогою звернувся 39-річний житель одного з сіл району. У чоловіка лікарі діагностували численні травми, переломи ребер, внутрішню кровотечу.

Опитавши потерпілого, поліцейські з’ясували, що тілесні ушкодження він отримав ранком 22 травня у селі Уладівка, куди приїхав в гості до знайомої. На вулиці села між потерпілим та двома нетверезими чоловіками, з якими він був раніше знайомий, виник ситуативний конфлікт та бійка. Коли чоловік приїхав додому, йому стало зле, і він звернувся  до медиків.

Як розповів начальник калинівської поліції Олександр Король, правопорушниками виявились 26-річні жителі Літинського району. Один з них знаходився у розшуку Хмільницьким відділенням поліції за нанесення умисних легких тілесних  ушкоджень.
Слідством розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). За таке правопорушення передбачено позбавлення волі на строк до 10 років. 

Попередня публікаціяУ Вінниці ресторатори та готельєри навчатимуться консолідації
Наступна публікаціяУ Вінниці на вулиці Липовецькій буде обмежений рух транспорту