У Вінниці рятувальники ліквідували умовну пожежу в радіотелевізійній передавальній станції

У Вінниці рятувальники ліквідували умовну пожежу в радіотелевізійній передавальній станції. Про це повідомляє ДСНС.

22 травня рятувальники провели тренування на радіотелевізійній передавальній станції, яка розташована на вулиці Максимовича в місті Вінниці. За легендою навчань, пожежа виникла у виробничій будівлі, в приміщенні апаратної на другому поверсі.

Черговий охоронець відразу повідомив про загорання Служби порятунку «101». Сповістив він і адміністрацію станції та обслуговуючий персонал, а також відключив електроенергію та приступив до гасіння пожежі первинними засобами пожежогасіння.

На місце події відразу було направлено бійців двох Державних пожежно-рятувальних частин міста Вінниці. Після проведеної евакуації працівників станції, рятувальники провели розвідку у виробничій будівлі, встановивши, що горять побутові прилади та оздоблення на площі 68 кв.м. Вогонь по кабельних тунелях перекинувся на телевізійну вежу. Завдяки злагодженим діям працівників ДСНС «пожежа» була ліквідована.

За словами керівника навчань, начальника оперативно-координаційного центра ГУ ДСНС України у Вінницькій області Руслана Новака, рятувальники впоралися з усіма поставленими завданнями на оцінку «добре».

До проведення навчань від ДСНС залучалося залучалося 20 чоловіків особового складу та 3 одиниці спецтехніки.

Попередня публікаціяУ Вінниці триває голосування за найкращий «Навчальний заклад Європейського рівня 2020»
Наступна публікаціяУ Вінниці з першого червня планують відновити роботу дитячих садочків