Поліцейська знайшла 4-річного хлопчика, який загубився у Вінниці

Поліцейська знайшла 4-річного хлопчика, який загубився у Вінниці. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції.

21 травня близько 19 години поліцейська відділу ювенальної превенції Ольга Телепенко на Площі Перемоги зайшла в автобус, щоб їхати додому після служби. Вона звернула увагу на маленького хлопчика, який зайшов з іншими пасажирами, але був без супроводу дорослих. Дитина не змогла відповісти, де його батьки.

Поліцейська вийшла з ним з автобусу та подзвонили на спецлінію 102, щоб перевірити чи не шукають дитину. Однак жодних повідомлень про зниклого хлопчика не надходило. Хлопчика поліцейські забрали до Лівобережного відділення поліції. Невдовзі матір малолітньої дитини зателефонувала в поліцію.

За словами начальниці відділу ювенальної превенції Людмили Кузнєцової, з’ясувалося, що хлопчик проживає на вулиці Дубовецькій. В сім’ї, де він виховується, п’ятеро дітей.

Мама дала пояснення, що зазвичай відпускала 4-річного сина самого до магазину, який знаходиться в дворі будинку, де вони проживають. Цього разу він не повернувся з магазину, а пішов подорожувати Вінницею.

На матір хлопчика склали адміністративний протокол за ст.184 КУпАП (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей) . На фото – хлопчик з поліцейською ювенальної превенції Лівобережного відділення поліції м. Вінниці.

Попередня публікаціяУ Вінниці патрульні виявили водія з підробленими документами
Наступна публікаціяУ Вінниці триває голосування за найкращий «Навчальний заклад Європейського рівня 2020»