У Вінниці патрульні запобігли дорожньо-транспортній пригоді. Відео

У Вінниці патрульні запобігли дорожньо-транспортній пригоді. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції.

15 травня, патрулюючи вулицю Данила Нечая, поліцейські помітили автомобіль Mercedes-Benz Sprinter, що проїхав перехрестя на забороняючий червоний сигнал світлофора. Інспектори зупинили авто порушника, яким кермувала 51-річна жінка. Поліцейські винесли на водійку постанову за ч. 2 ст. 122 (рух на заборонений сигнал світлофора) КУпАП.

Під час складання адміністративних матеріалів, громадянка була надто емоційною, нецензурно висловлювалась в адресу патрульних, оскільки була незгодна з винесеною на неї постановою.

Жінка пішла до свого автомобіля, але вирішила повернутись до інспекторів, у цей момент її автівка розпочала самовільний рух. Громадянка почала бігти до свого автомобіля, але спіткнулась та впала. Один з патрульних встиг підбігти до некерованого автомобіля та на ходу його зупинити, чим запобіг дорожньо-транспортній пригоді.

Патрульні запобігли ДТП

Патрульні запобігли дорожньо-транспортній пригоді 15 травня, патрулюючи вулицю Данила Нечая, поліцейські помітили автомобіль Mercedes-Benz Sprinter, що проїхав перехрестя на забороняючий червоний сигнал світлофора. Інспектори зупинили авто порушника, яким кермувала 51-річна жінка. Поліцейські винесли на водійку постанову за ч. 2 ст. 122 (рух на заборонений сигнал світлофора) КУпАП. Під час складання адміністративних матеріалів, громадянка була надто емоційною, нецензурно висловлювалась в адресу патрульних, оскільки була незгодна з винесеною на неї постановою. Жінка пішла до свого автомобіля, але вирішила повернутись до інспекторів, у цей момент її автівка розпочала самовільний рух. Громадянка почала бігти до свого автомобіля, але спіткнулась та впала. Один з патрульних встиг підбігти до некерованого автомобіля та на ходу його зупинити, чим запобіг дорожньо-транспортній пригоді. #vinpolice #патрульнаполіція

Опубліковано Патрульна поліція Вінницької області Понеділок, 18 травня 2020 р.
Попередня публікаціяУ Вінниці думки батьків що до дистанційної освіти розділились навпіл одним подобається, іншим ні
Наступна публікаціяНа Вінниччині триває комплексна робота щодо попередження розповсюдження коронавірусної інфекції. Фото