У Вінниці вагітна жінка хотіла стрибнути з даху закинутої будівлі підшипникового заводу. Відео

У Вінниці вагітна жінка хотіла стрибнути з даху закинутої будівлі підшипникового заводу. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції.

Вчора, близько 20-ї години, інспекторам роти тактико-оперативного реагування надійшов виклик з вулиці Сергія Зулінського. Заявниця повідомила, що на даху закинутої будівлі сидить дівчина і ніби намагається звідти стрибнути.

Оперативно прибувши на місце події і обстеживши дах будинку, патрульні роти ТОР Микола Рокша, Олександр Кропивницький, Роман Мєхов та Василь Овчар виявили там дівчину, яка сиділа, вже опустивши ноги донизу. Інспектори спочатку почали вести з нею спокійну розмову, а потім різко схопили за руки та перетягнули у безпечне місце.

Дівчина намагалась вирватись, але згодом заспокоїлась. Вона не стала пояснювати, що підштовхнуло її до наміру покінчити життя самогубством, однак сказала, що вагітна. Патрульні провели з нею профілактичну бесіду та викликали для врятованої карету швидкої допомоги.

Порятунок дівчини, яка хотіла покінчити з життям

Патрульні роти ТОР врятували від самогубства вагітну дівчину, яка хотіла стрибнути з даху будівліВчора, близько 20-ї години, інспекторам роти тактико-оперативного реагування надійшов виклик з вулиці Сергія Зулінського. Заявниця повідомила, що на даху закинутої будівлі сидить дівчина і ніби намагається звідти стрибнути.Оперативно прибувши на місце події і обстеживши дах будинку, патрульні роти ТОР Микола Рокша, Олександр Кропивницький, Роман Мєхов та Василь Овчар виявили там дівчину, яка сиділа, вже опустивши ноги донизу. Інспектори спочатку почали вести з нею спокійну розмову, а потім різко схопили за руки та перетягнули у безпечне місце.Дівчина намагалась вирватись, але згодом заспокоїлась. Вона не стала пояснювати, що підштовхнуло її до наміру покінчити життя самогубством, однак сказала, що вагітна.Патрульні провели з нею профілактичну бесіду та викликали для врятованої карету швидкої допомоги. #vinpolice #патрульнаполіція

Опубліковано Патрульна поліція Вінницької області Пʼятниця, 15 травня 2020 р.
Попередня публікаціяНа Вінниччині проводять ремонт дороги в центрі Немирова. ФОТО
Наступна публікаціяВлада не рахується з інтересами вінничан. У Вінницькій області залишиться 5 районів з 27