У Вінниці на вулиці Пирогова автомобіль збив жінку

У Вінниці на вулиці Пирогова автомобіль збив жінку. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції. 14 травня на  вулиці  Пирогова сталась  дорожньо-транспортна пригода  за участі автомобіля та пішохода.  У результаті автопригоди 35 – річна вінничанка госпіталізована до лікарні.

Аварія сталась близько 15.00  години. За попередньою інформацією, 31-річний місцевий житель, керуючи  автомобілем   Volkswagen, допустив наїзд на жінку, яка переходила дорогу в невстановленому місці. Потерпілу госпіталізовано до нейрохірургічного відділення міської лікарні.

Водій освідуваний, він тверезий. Автомобіль поміщений на арештмайданчик. Поліцейські з’ясовують усі  обставини та причини автопригоди.

Слідчим відділом поліції  відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 ККУ (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За таке правопорушення передбачено покарання до 3-х років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами. 

Попередня публікаціяУ Вінниці студентів запрошують долучитись до голосування у конкурсі «Навчальний заклад європейського рівня 2020»
Наступна публікаціяВінничани що захищали Україну у добровольчих батальйонах проходитимуть лікування та реабілітацію за рахунок держави