На Вінниччині виявили 181 факт незаконного вилову риби

На Вінниччині виявили 181 факт незаконного вилову риби. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції. З 27 березня на території області проводяться профілактичні заходи,  спрямовані на викриття та припинення фактів браконьєрського вилову риби під час нересту.

За інформацією Управління превентивної діяльності ГУНП у Вінницькій області, працівники поліції спільно з іншим профільним державними органами та службами провели 10 рейдових перевірок. 

За їх результатами, задокументовано 181 факт незаконного вилову риби. Правопорушників притягнуто до адміністративної відповідальності за ст. 85 КУпАП (порушення правил рибальства). У порушників вилучили 180 кілограмів незаконно здобутої риби, 58 рибальських сіток, 10 інших знарядь вилову риби.

До територіальних підрозділів Державного агентства рибного господарства у Вінницькій області надіслано три інформації щодо виявлення грубих порушень правил вилову риби та фактів браконьєрства. Загальна сума збитків, завданих невиконанням нерестової заборони, становить 225 тисяч гривень. Профілактичні заходи триватимуть до 10 червня. 

Попередня публікаціяУ Вінниці на період карантину працюють спільні мобільні бригади Муніципальної варти та поліції
Наступна публікаціяУ Вінниці поблизу дитячого кафе в Європейському саду встановили нову скульптуру мавпи. Фото