У Вінниці розпочалися роботи з осучаснення території парку «Дружби народів» за проектами “Громадських ініціатив”. ФОТО

У Вінниці розпочалися роботи з осучаснення території парку «Дружби народів» за проектами “Громадських ініціатив”. Про це повідомляє Вінницязеленбуд.

В даного проекту дві цілі.

  • 1. Осучаснення та оновлення ще однієї зони відпочинку у парку «Дружби народів». Встановлення лавок, ліхтарів та бруківки для покращення зони відпочинку.
  • 2. З кожним роком наші вінничани стають ще більше патріотичнішими, завдяки цьому відроджуються старі традиції, гуляння. Все більше стає популярнішим парад вишиванок, а свято Івана Купала взагалі стало однією із візитівок парку «Дружби народів».

Тому, головна ціль цього проекту – це ще один патріотичний куточок на території Вінниці, де відпочиває багато вінничан та гостей нашого міста. На наш погляд це стане однією із популярних фотозон та зон відпочинку містян, адже українська вишиванка – це один з елементів української символіки. Для більш комфортнішого відпочинку плануються встановити лавки- гойдалки з дерев’яною аркою (каркасом).

Патріотичний куточок, який буде приваблювати усіх відпочиваючих на території парку «Дружби народів», фотозона та одночасно комфортна зона відпочинку.

Попередня публікаціяУ Вінниці поліція просить опізнати по фото викрадача велосипеду
Наступна публікаціяУ Вінниці під час карантину прозорі офіси надали 3800 різноманітних послуг