Про надбавки вінницьким лікарям розповів міській голова Вінниці

За словами Сергія Моргунова, два місяці поспіль вінницьким медикам, які на «передовій» у боротьбі з COVID-19, виплачують муніципальні надбавки. Підвищені зарплати у березні отримали 474 працівники, у квітні, коли захворюваність зросла, – вже 657.

“Це найменше, що ми можемо зробити для тих, хто рятує життя. Надбавки для медиків з міського бюджету ми встановили з початку карантину, не чекаючи рішень на центральному рівні. Передбачили ресурс у бюджеті громади. Лікарі до своїх зарплат мають додатково п’ять тисяч гривень, медичні сестри – три тисячі, молодший медперсонал – півтори. Це, передусім, працівники «ковідних» відділень першої міської лікарні, а також приймальних та реанімаційних відділень інших міських лікарень. І ми надалі будемо підтримувати медичних працівників, які фактично в епіцентрі пандемії, – пише Сергій Моргунов на своїй сторінці у Фейсбук.

Міський голова сподівається, що найближчим часом медикам надійдуть також доплати до 300% надбавок з державного бюджету, як анонсували в Уряді. Медичним працівникам потрібна підтримка.

Попередня публікаціяНа Вінниччині до 5 років позбавлення волі засудили крадія-рецидивіста
Наступна публікаціяГолова Вінницької ОДА Владислав Скальський опинився в зоні ризику