У Вінниці розпочали оновлення дорожньої розмітки

У Вінниці розпочали оновлення дорожньої розмітки. Про це повідомляє Вінницька міська рада.

Комунальні служби поступово приводять місто у порядок після зими: зупинки, турнікети, лавки. Почались роботи по поновленню дорожньої розмітки (повздовжньої уже нанесено 8 км, поперечної – 600 кв м).  Також вже відремонтовано 6 дитячих майданчиків. Окрім того, розпочалась підготовка вже до наступного опалювального сезону. І йде реконструкція 3-х теплотрас (по вул. Київській, 600-річчя  та Дмитра Майбороди). Про це йшлось сьогодні під час онлайн брифінгу міського голови Сергія Моргунова.

«Проводимо очистку колодязів громадського користування. Вже відремонтовано 19 колодязів та очищено 28. Далі приступимо до проведення дезінфекції всіх колодязів – а їх 614 по місту.  Ці роботи заплановані на кінець квітня-початок травня», – каже Сергій Моргунов. 

Також міський голова розповів, що на завершальній стадії будівництво 2 підземних контейнерних майданчиків: на перехресті вул. Шевченка та Бойка, а також біля 33-ї школи на просп. Юності, 19. Виконання складає 75-80%. 

«Продовжуємо дезінфекцію вулиць, громадських місць, під’їздів житлових будинківЩоденно обробляється 200 км доріг, також – 12 пішохідних зон (площі, алеї), зупинки громадського транспорту. За тиждень проведена дезінфекція 3056 під’їздів та кабін ліфтів багатоквартирних будинків», – зазначив очільник міста.

Попередня публікаціяУ Вінниці оголосили результати конкурсу «Альтман сквер»
Наступна публікаціяУ Вінниці поточний ремонт доріг вже зроблено на 42 вулицях міста