У Вінниці оновили двори за двома адресами по вулиці Зулінського. Відео

У Вінниці оновили двори за двома адресами по вулиці Зулінського. Про це повідомляє Вінницька міська рада.

Комплексні капітальні ремонти прибудинкових територій проводять кілька років поспіль – коштом бюджету та на умовах співфінансування. Цього року першими у переліку об’єктів – двори будинків №23 та №25 на вул. Зулінського. Проте плани благоустрою на цей рік скоригують через карантин та його наслідки для бюджету.

Оновлення дворів у Вінниці

Комфортні умови у дворах багатоповерхівок створюємо вже кілька років поспіль. Перший результат цього року – капітально відремонтована територія біля будинків № 23 та 25 по вулиці Зулінського. Благоустрій комплексний – заасфальтовані тротуари, проїзди, зроблена відмостка фундаментів. Ці роботи виконуються коштом бюджету громади. А за бажанням мешканців, – вже на умовах співфінансування, – облаштовуються лавочки, урни чи паркомісця. У цьому році у Вінниці передбачали капітально відремонтувати 43 прибудинкові території. Розпочаті роботи ще по одному об’єкту – це група будинків на вулиці Шепеля. Але зрозуміло, що ситуація з коронавірусом змусить нас переглянути плани: бюджет недоотримає сотні мільйонів запланованих надходжень – усі українські міста зустрілись з цим викликом. Але за першої нагоди, коли знову з’явиться можливість, ми відновимо програму капітального ремонту дворів.

Опубліковано Сергієм Моргуновим Вівторок, 21 квітня 2020 р.
Попередня публікаціяУ Вінниці виповнюються 100-ті роковини відчайдушної спроби галичан здійснити збройний спротив радянській владі. Фото
Наступна публікаціяНа Вінниччині внаслідок аварії постраждала вагітна жінка