На Вінниччині внаслідок аварії постраждала вагітна жінка

На Вінниччині внаслідок аварії постраждала вагітна жінка. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції.

22 квітня у Вінницькому районі   зіткнулись автомобілі Toyota Land Cruiser  та Mazdа. В результаті аварії  пасажирку однієї з іномарок госпіталізовано до лікарні. За фактом автопригоди поліцією відкрито кримінальне провадження.

Аварія сталась близько 11.40  години неподалік селища  Вороновиця. Попередньо слідством  встановлено, що 31-річний водій позашляховика Toyota Land Cruiser  під час обгону не впорався з керуванням транспортного засобу  та  зіткнувся з автомобілем Mazdа. У результаті зіткнення позашляховик перекинувся.

Внаслідок автопригоди  постраждала 31-річна вагітна пасажирка позашляховика. Потерпілу  з травмами  госпіталізовано. Вона втратила дитиниу.

Кермувальники транспортних засобів не постраждали. Водії освідувані, вони тверезі. Автомобілі поміщені на арештмайданчик. Обставини автопригоди з’ясовує слідство.

Слідчим відділом поліції відкрито  кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого). За таке правопорушення передбачено до 8 років позбавлення волі. 

Попередня публікаціяУ Вінниці оновили двори за двома адресами по вулиці Зулінського. Відео
Наступна публікаціяУ Вінниці викрили вінничанина, який зламував акаунти користувачів та продавав їх на хакерських форумах