У Вінниці просять провести ремонт тротуару на вулиці Батозькій. Петиція

У Вінниці просять провести ремонт тротуару на вулиці Батозькій. З даною петицією до міської ради звернулась вінничанка Ольга Донюк.

“Просимо здійснити ремонт тротуарного покриття по вул. Батозька, а саме від залізничного вокзалу до перехрестя вул. Академіка Янгеля. Наявна пішохідна частина знаходиться у жахливому стані, а на деяких ділянках взагалі відсутнє асфальтове покриття. Варто зазначити, що при дощовій погоді безпечне та комфортне пересування є неможливим, тому пішоходи змушені обходити «калюжі та болото» по проїзній частині, наражаючи себе на небезпеку.

Також на тротуарі розташовані каналізаційні люки, які погано закриті, біля них обсипається асфальт та утворюються глибокі ями. З іншої сторони дороги серед тротуару росте дерево, яке своїм корінням пошкодило асфальт, а пішоходи змушені обходити по краю тротуару, біля проїжджої частини. Важливим є те, що аварійний стан тротуарного покриття унеможливлює пересування осіб на інвалідних візках або з дитячими колясками. Просимо Вінницьку міську владу докласти максимум зусиль для найшвидшого вирішення цієї проблеми та забезпечення безпеки та зручності пересування громадян. ” – йдеться у петиції, яку можна підписати за цим посиланням.

Попередня публікаціяУ Вінниці проводять ремонт музею Коцюбинського. ФОТОРЕПОРТАЖ
Наступна публікаціяУ Вінниці нетверезий водій намагався дати поліцейським хабаря. Фото