У Вінниці на Великодні свята правопорядок забезпечуватимуть майже 2 тисячі поліцейських

У Вінниці на Великодні свята правопорядок забезпечуватимуть майже 2 тисячі поліцейських. Про це повідомляє відділ комунікації поліції.

Поліцейські продовжують  працювати в посиленому режимі.  Під час Великодніх свят майже 1200 поліцейських нестимуть службу  поблизу храмів, в яких проводитимуться богослужіння.

За словами начальника ГУНП у Вінницькій області Юрія Педоса, близько 700 правоохоронців  щодня забезпечують  правопорядок на вулицях  населених пунктів області, у складі піших та мобільних патрулів, на контрольно-пропускних та карантинних постах.  Цілодобово чергують посилені слідчо-оперативні, вибухотехнічні групи поліції, групи швидкого реагування . 

Майже 1200 поліцейських  заступлять на  службу поблизу храмів  на Великодні свята. Працюватиме поліція діалогу. Правоохоронці проводитимуть максимальну роз’яснювальну та профілактичну роботу. Але у випадку грубого порушення закону поліцейські реагуватимуть відповідно до чинного законодавства.

Закликаємо  мешканців Вінниччини  дотримуватись діючих карантинних вимог. Це збереже  здоров’я  та життя  вам та оточуючим людям. Бажаємо усім радісних та безпечних Великодніх свят!

Попередня публікаціяВінницький міський голова розкритикував зміни до держбюджету
Наступна публікаціяУ Вінниці провели онлайн-конкурс малюнків юних шахістів. фото