Вінницькі рятувальники виїхали на допомогу у гасінні пожежі в Чорнобильській зоні відчуження

Вінницькі рятувальники виїхали на допомогу у гасінні пожежі в Чорнобильській зоні відчуження. Про це повідомляє начальник ГУ ДСНС у Вінницькій області Руслан Шевчук.

Нагадаємо, що вогнеборці вже десять днів намагаються загасити пожежу, яка дійшла майже до міста Прип’ять. Вже згоріли території колишніх сіл Лелів, Копачі, Поліське, Грезля, Рудня-Грезлянська, Ковшилівка, Варовичі, Буда-Варовичі, Мартиновичі, Смарагдовий, Волхов, Чистогалівка. Знову згоріла територія Рудого лісу, закрите військове місто Чорнобиль-2, від пожежі постраждало місто Чорнобиль.

“Рятувальники Вінницької області сьогодні вирушили для гасіння лісових пожеж у Зону відчуження. Там вже кілька днів у складі сил та засобів ДСНС України виконують завдання бійці із Козятинського та Калинівського районів та АРЗ СП.Загалом для боротьби з вогнем залучено особовий склад та техніку ДПРЧ з Козятинського, Барського, Жмеринського, Немирівського, Тульчинського,Хмільницького та Калинівського районів, а також тягач та шляхопрокладач БАТ-2 з Аварійно-рятувального загону (особового складу 36чол; техніки 10од.). ” – йдеться у повідомленні.

Наразі до гасіння пожеж залучено 415 осіб та 98 одиниць техніки, з них від ДСНС 321 осіб особового складу та 66 одиниць техніки (у тому числі 3 літаки АН-32П та 3 гвинтокрила ДСНС

Попередня публікаціяУ Вінниці пройшов квітневий сніг. ФОТО
Наступна публікаціяНа Вінниччині судитимуть львів’ян що намагались «хакнути» банкомат в Жмеринці