У Вінниці затримали луганчанина, який розповсюджував наркотики

У Вінниці затримали луганчанина, який займався розповсюдження наркотичних засобів. Під час обшуку орендованої ним квартири, праоохоронці виявили 227 поліетиленових пакетиків із кристалічною речовиною сірого кольору. Вказаний громадянин повідомив, що вилучені в нього речі є наркотичними засобами, переважно – метадон, які він придбав за допомогою мессенджера «телеграмм» та намагався збути, шляхом розкладання, так званих, «закладок».

Затриманому вручено повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч. 1 ст. 307 Кримінального кодексу України та вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу відносно затриманого. 

Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, відповідно до ст.62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину, доки її вину не буде доведено, у законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду, повідомляє пресслужба прокуратури Вінницької області.

Попередня публікаціяУ Вінниці на території м’ясокомбінату скульптура «молодої сім’ї» споглядає на будівництво Епіцентру. ФОТО
Наступна публікаціяУ Вінниці безкоштовно дезінфікують карети швидкої медичної допомоги. Відео