У Вінниці посилюють заходи для стримування розповсюдження COVID-19. Фото та відео

У Вінниці посилюють заходи для стримування розповсюдження COVID-19. Про це повідомляє Вінницька міська рада.

«Ми уже роздали 93 790 таблеток дезінфікуючого засобу «Санідез». Найближчими днями очікуємо ще на поставку 15 000, аби роздати їх тим управляючим компаніям та ОСББ, які їх ще не отримували. Наразі формуємо списки таких. Частина ОСББ вже забезпечені таблетками до кінця карантину, тобто до 24 квітня. Також ми дезінфікуємо дитячі майданчики, але з шостого квітня їх відвідувати заборонено Постановою Уряду», – розповів директор департаменту житлового господарства Роман Фурман.

Для стримування поширення коронавірусу у Вінниці посилюється робота на прибудинкових територіях. Зокрема, розпочинають дезінфікувати сміттєві баки. Продовжують забезпечувати управлінські компанії та ОСББ засобами для приготування дезрозчинів. Багато вінничани самостійно підключаються до роботи, аби утримувати свої під’їзди в чистоті.

«Уже не перший тиждень ми проводимо санітарну обробку доріг, зупинок громадського транспорту, площ, парків, скверів, проспектів з алеями. Днями ми уже розпочали дезінфікувати сміттєві баки. Після того, як забирають сміття, спеціальна машина проводить обробку баків дезрозчином. Такі роботи ми проводимо щоденно. Хочу зазначити, що дезінфекцію самого майданчика мають здійснювати балансоутримувачі», – повідомив начальник відділу утримання об’єктів благоустрою департаменту комунального господарства та благоустрою міської ради Вячеслав Хілінський.

Попередня публікаціяУ Вінницькому районі дезінфікують вулиці, зупинки та кладовища. Фото
Наступна публікаціяУ Вінниці сімейних лікарів забезпечують засобами індивідуального захисту