У Вінниці дали відповідь на петицію щодо будівництва стадіону на території школи №5

У Вінниці дали відповідь на петицію щодо будівництва стадіону на території школи №5. Нагадаємо, що з даною петицією до міської ради звертався вінничанин В’ячеслав Обезюк.

На дану петицію міська рада надала відповідь.

“За дорученням голови Вінницької міської об’єднаної територіальної громади виконавчими органами опрацьовано Вашу петицію щодо будівництва сучасного спортзалу розміром 49×20 на території комунального закладу «Загальноосвітня школа І ступеня №5 Вінницької міської ради» та повідомляємо, що Програма капітального будівництва на 2020 рік уже сформована, а видатки на будівництво спортивної зали у комунальному закладі «Загальноосвітня школа І ступеня №5 Вінницької міської ради» в поточному році не передбачені. Крім того, відповідно до чинного законодавства, видаткам капітального характеру передує розробка проектно-кошторисної документації та отримання дозвільної документації на виконання робіт.

Також повідомляємо, що у зв’язку зі складною епідеміологічною ситуацією в країні, тимчасово призупинене фінансування будівництва об’єктів, крім тих об’єктів будівництво яких вже розпочато.

Зважаючи на вищевикладене, питання щодо передбачення у Програмі капітального будівництва видатків для розробки проектно-кошторисної документації на будівництво спортивної зали у комунальному закладі «Загальноосвітня школа І ступеня №5 Вінницької міської ради» буде розглянуте у наступних роках. ” – йдеться у відповіді.

Попередня публікаціяУ період карантину жителі Вінниці отримали більше 1700 онлайн послуг
Наступна публікаціяЧерез пожежу у Чорнобильській зоні на Вінниччині перевірили радіаційний стан