Вночі на Вінниччині 16-річний водій не впорався з керуванням, двоє пасажирів загинули

30 березня близько першої години ночі на в’їзді в село Ворошилівка Тиврівського району сталась дорожньо-транспортна пригода з важкими наслідками. За попередньою інформацією, водій кросовера Lexus не впорався з керуванням та з’їхав з дороги в кювет. У салоні іномарки перебували водій та четверо пасажирів, двоє з яких отримали травми несумісні з життям.

За кермом автомобіля перебував 16-річний житель Тиврівського району. Пасажири – також жителі цього ж району. Водій і двоє його пасажирів віком 20 та 23 років з травмами різного ступеню важкості госпіталізовані. Ще двоє пасажирів – 20 та 27 років загинули на місці пригоди.

В рамках відкритого кримінального провадження слідчим призначено проведення ряду експертиз. Автомобіль поміщений на арештмайданчик.

Поліцією розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило загибель кількох осіб). За таке правопорушення передбачено до 10 років позбавлення волі, повідомляє відділ комунікації поліції Вінницької області.  

Попередня публікаціяУ Вінницьких школах виключили опалення
Наступна публікаціяСитуація по COVID – 19 на Вінниччині та свіжі рішення Кабміну по карантину