У Вінниці впіймали чоловіка що пограбував ковбасний кіоск

Оперативники Вишенського відділення поліції затримали жителя Дніпропетровщини, який вночі 30 березня на Західному автовокзалі з продуктового кіоску викрав ковбасні та м’ясні вироби. На місці вчинення злочину правопорушник залишив недопалок цигарки, від якого у кіоску виникла пожежа. 

30 березня близько 00.30 год. до поліції надійшло повідомлення, що на території автовокзалу горить продуктовий кіоск. Після того, як рятувальники загасили вогонь, слідчо-оперативна група поліції виявила, що у кіоску пошкоджена металева стіна.  

Як розповів начальник Вишенського відділення поліції Володимир Поліщук, під час обходу прилеглої території в різних місцях на ринку поліцейські виявили ящики та коробки з ковбасними та м’ясними виробами. Охоронник автовокзалу описав чоловіка, якого бачив незадовго до пожежі. Протягом 30 хвилин неподалік від місця вчинення злочину оперативники вишенської поліції затримали підозрюваного. Ним виявився 28-річний житель Дніпропетровської області. 

У вчиненому затриманий зізнався та розповів, що кілька днів тому, він купляв у цьому кіоску продукти, а коли прийшов додому недорахувався трьох гривень. У такий спосіб він вирішив помститись. Зловмисник не встиг забрати продукти, оскільки кіоск загорівся. Як з’ясувалось, під час паління на місці злочину він залишив недопалок, через почалась пожежа. 

Наразі затриманого перевіряють на причетність до вчинення аналогічних злочинів на території міста.       
Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 КК України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище). За таке правопорушення передбачено покарання до 6 років позбавлення волі, повідомляє відділ комунікації поліції Вінницької області. 

Попередня публікаціяСитуація по COVID – 19 на Вінниччині та свіжі рішення Кабміну по карантину
Наступна публікаціяВінниччина отримала партію засобів захисту для медиків