На Вінниччині судді Апеляційного адміністративного суду збирають кошти для боротьби з COVID-19

Судді вінницького Сьомого апеляційного адміністративного суду оголосили благодійну акцію «Не стій осторонь, допоможи тим, хто потребує!», повідомляє судова прес-служба.

У межах акції судді 7ААС збирають кошти на допомогу протидії коронавірусу та вже перерахували кошти на допомогу в реабілітації важко хворої дитини із Сумщини.

Кошти, які надійдуть у локальний «спецфонд», перерахують за потребами. У першу чергу на забезпечення необхідним устаткуванням для боротьби із коронавірусом медичних закладів.

«Судді Вінниці та Вінницької області чи Сьомого апеляційного адміністративного округу, хто має бажання долучитися до благодійності, може звертатися до прес-секретаря 7ААС Інги Гаврилюк, написавши у Facebook (http://bit.ly/2oo6tKW) » , — повідомляють у пресслужбі.  

Колектив Дніпровського райсуду Києва уже приєднався до флешмобу.

Попередня публікаціяУ Вінниці у петиції пропонують дозволити користуватися маршрутним таксі №9 всім жителям Хутора Шевченка
Наступна публікаціяЯк отримати відпустку, на час карантину, за власний рахунок батькам дітей до 14 років пояснили у Вінниці