У Вінниці відпустили під заставу підозрюваних у збуті «метадону»

Членам організованої групи, яких підозрюють у збуті «метадону» у Вінниці, призначили по 160 тисяч застави, під вартою лишився один член групи.

Членам організованої групи, які займались збутом наркотиків, повідомили про підозру. Вінницькі правоохоронці викрили, організовану злочинну групу, що діяла у місті в продовж 2019 року. Члени групи розміщували на території міста закладки з «метедоном» таким чинум здійснювали збут наркотичної речовини, в особливо великих розмірах.

Членам організованої групи повідомили про підозру у вчиненні особливо тяжких кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 307 КК України.

Суд застосував до підозрюваних запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою із визначенням застави у сумі 160 тис. грн, яка наразі не внесена одним з підозрюваних та він продовжує утримуватися під вартою.

Досудове розслідування у даному кримінальному провадженні триває.

Довідково: санкцією ч. 3 ст. 307 КК України встановлено кримінальну відповідальність у виді позбавлення волі на строк від дев’яти до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Нагадаємо, відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду, повідомляє пресслужба прокуратури Вінницької області.

Попередня публікаціяЧому стояв поліцейський кордон навколо онкодиспансера та скільки захворілих на COVID-19 у Вінниці
Наступна публікаціяУ Вінниці вночі на вулиці Соборній невідомий збив автомобілем туристичний вказівник поблизу торговельного центру. ФОТО