У Вінниці вантажний автомобіль забруднив проїжджу частину на круговому перехресті. Відео

У Вінниці вантажний автомобіль забруднив проїжджу частину на круговому перехресті. Про це повідомляє Ситуаційний центр. Завдяки камерам відеонагляду 19 березня близько 09:45 год було зафіксовано забруднення проїжджої частини на круговому перехресті вулиці Київської та вулиці Сергія Зулінського.

Водій, керуючи автомобілем “MAN”, не переймався, що з його кузова можуть посипатись будівельні відходи та залишки бетонної суміші. Інформацію та відеофрагмент було передано працівникам Муніципальної варти.

За не вжиття заходів з очищення коліс автотранспорту та забруднене дорожнє покриття, керманич МАНу отримав протокол за ст. 152 КУпАП. На нього чекає відповідальність у вигляді накладення штрафу.

19.03.20 р. 09:45 год – забруднення проїжджої частини на перехресті вул. Київська та вул. С.Зулінського.

Вантажний автомобіль забруднив проїжджу частину на круговому перехрестіЗавдяки камерам відеонагляду 19 березня близько 09:45 год було зафіксовано забруднення проїжджої частини на круговому перехресті вулиці Київської та вулиці Сергія Зулінського. Водій, керуючи автомобілем "MAN", не переймався, що з його кузова можуть посипатись будівельні відходи та залишки бетонної суміші. Інформацію та відеофрагмент було передано працівникам Муніципальної варти. За не вжиття заходів з очищення коліс автотранспорту та забруднене дорожнє покриття, керманич МАНу отримав протокол за ст. 152 КУпАП. На нього чекає відповідальність у вигляді накладення штрафу.

Опубліковано Ситуаційний центр м. Вінниця Пʼятниця, 20 березня 2020 р.
Попередня публікаціяВінницькі дитячі гуртки випустили онлайн уроки для своїх вихованців
Наступна публікаціяУ Вінниці працівники Муніципальної варти контролюють громадський порядок біля всіх «Прозорих офісів». Фото