У Вінниці поліцейські склали два протоколи за п’яне кермування та хабар. Фото

У Вінниці поліцейські склали два протоколи за п’яне кермування та хабар. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції.

В ніч на 20 березня, близько 1-ї години, патрульним надійшов виклик про автопригоду на проспекті Космонавтів. Однак, по прибуттю на місце події патрульні зрозуміли, що факт ДТП не підтвердився. Зв’язавшись із заявником в телефонному режимі, інспектори з’ясували, в чому справа. Виявилось, що чоловік став свідком того, як водій автомобіля Opel Kadett ледь не в’їхав у припарковане авто.

Охоронці порядку одразу почали прочісувати прилеглі території у пошуках порушника. У дворах будинків на проспекті Космонавтів патрульні помітили Opel, який дуже підозріло рухався: водій то їхав, то зупинявся, при цьому час-від-часу виїжджав на зустрічну смугу. Інспектори подали йому сигнал про зупинку.

При спілкуванні з кермувальником патрульні помітили в нього ознаки алкогольного сп’яніння, тому доставили до медичного закладу. Алкотестер «Драгер» показав у його організмі в 10 разів більше норми алкоголю – 2,04 проміле.

При складанні на 42-річного водія протоколу за керування напідпитку чоловік декілька разів пропонував патрульним неправомірну вигоду у вигляді талонів на бензин. Попередження про кримінальну відповідальність на порушника не діяли.

Патрульні викликали на місце події слідчо-оперативну групу. Самі ж склали на водія протокол за ст. 130 (Керування автомобілем у стані сп’яніння) КУпАП. Водія відсторонили від керування транспортним засобом. Проте сьогодні вранці, близько 10-ї години, інший екіпаж патрульних зупинив його на вулиці Монастирській. Водій знову був п’яним. 3,07 проміле алкоголю виявили в його організмі цього разу, а це вже в 15 разів більше норми.

На изображении может находиться: ночь, автомобиль и на улице
На изображении может находиться: телефон
Нет описания фото.
Попередня публікаціяЗдебільшого “добрим словом”. Як вінницькі нардепи допомагають виборцям під час карантину
Наступна публікаціяУ Вінниці з понеділка ринки працюватимуть з 10 до 14 години