У Вінниці міська рада відповіла на петицію щодо будівництво нового мосту на Старе місто

У Вінниці міська рада відповіла на петицію щодо будівництво нового мосту на Старе місто. Нагадаємо, що з даною петицією до міської ради звертався вінничанин Роман Куземський.

На цю петицію міська рада надала відповідь.

“Виконавчими органами Вінницької міської ради розглянуто Вашу петицію щодо створення нового мосту Старе місто – масив Коріатовичів, інформуємо наступне.

Відповідно до Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» інструментом державного регулювання планування територій є містобудівна документація, яка поділяється на документацію державного, регіонального та місцевого рівнів.

Планування територій на місцевому рівні здійснюється шляхом розроблення та затвердження генеральних планів населених пунктів, планів зонування територій і детальних планів території, їх оновлення та внесення змін до них.

Станом на 10.03.2020 р., згідно з Генеральним планом м. Вінниці, затвердженим рішенням міської ради від 23.11.2007 р. №1498, зі змінами з актуалізацією за результатами його моніторингу, затвердженими рішенням Вінницької міської ради від 01.02.2013 р. №1140 та положеннями містобудівних регламентів Плану зонування м. Вінниця, затвердженими рішенням Вінницької міської ради від 04.07.2008 р. № 2012, зі змінами, затвердженими рішенням Вінницької міської ради від 27.06.2019 р. № 1857, передбачено влаштування мосту для створення зв’язку з вул. Р. Скалецького до вул. Нагірної.

Положення генерального плану та визначення планувальної організації і розвитку відповідної території буде уточнено Детальними планами територій.

Дякуємо Вам за активну громадську позицію та небайдужість. ” – йдеться у відповіді на петицію.

Попередня публікаціяГройсман звернувся з відкритим листом до прем’єр-міністра Шмигаля
Наступна публікаціяУ Вінниці поліція розшукала зловмисника, який викрав техніку