На Вінниччині внаслідок трьох аварій травмувалось четверо осіб

На Вінниччині внаслідок трьох аварій травмувалось четверо осіб. Про це повідомляє відділ комунікації поліції. Дорожньо-транспортні пригоди стались в Тиврівському, Томашпільському  районах та у  м. Вінниці. В результаті аварій травмувались четверо  людей.

18  березня близько  16.30 години у м. Вінниці по вулиці Київській  47 – річний водій автомобіля Toyota Сorolla, житель Дніпропетровської області, не впорався з керуванням  та допустив зіткнення з мопедом Honda Dio. Двоколісний транспортний засіб, яким керував 16 – річний вінничанин, рухався в попутному з автівкою напрямку. В результаті автопригоди неповнолітній госпіталізований до лікарні. Його пасажир під час зіткнення не постраждав.

Близько 14.00 години у селищі Сутиски 66 – річний водій автомобіля Chevrolet NIVA, виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення з мікроавтобусом Mercedes Vito. Внаслідок зіткнення  водії  обох автівок госпіталізовані до лікарні.

У селищі Вапнярка Томашпільського району близько 20.20 години 30 – річний водій автомобіля  Ford Fiesta не впорався з керуванням транспортного засобу та зіткнувся з бетонною опорою. В результаті аварії водій легковика госпіталізований до районної лікарні.

Слідчими призначено ряд експертиз, після проведення яких будуть встановлені остаточні причини дорожньо-транспортних пригод. Транспортні засоби поміщені на арештмайданчик.  

За цими подіями слідством розпочаті кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк. 

Попередня публікаціяНа Вінниччині рятувальники у 14 районах області ліквідовували загоряння сухої трави
Наступна публікаціяНа Вінниччині у жителя Піщанського району поліцейські вилучили понад 350 набоїв та мінометну міну. Фото