«Вінницькі персоналії» – Марина Ревенко: «Мистецтво пробуджує інтелект». Відео

У Вінниці ми записали інтерв`ю з незвичною, а у чомусь надзвичайною людиною, керівницею театрів «Птаха», «Сьоме небо» та «Особливого театру», Мариною Ревенко. Мабуть, усе наше спілкування можна описати як велику подорож у світ людини, яка самовіддано працює для того щоб принести у світ, у наші думки та простори більше добра. Під час розмови Марина Ревенко сказала, «Мистецтво пробуджує інтелект». От же, про «Особливий театр», майбутнє святкування дня народження театру «Птаха», сучасні постановки, гастролі, інклюзію та благодійність дивіться у відео.

На прохання Марини Ревенко публікуємо іще її звернення як керівниці Благодійного фонду.

Вінницький Благодійний Фонд Розвитку Людини шукає спонсорську, меценатську допомогу на організацію (оренду приміщення) занять та пошиття костюмів, придбання реквізиту для прем’єри мюзиклу «Creative house» у виконанні «Особливого театру» за участю дітей з аутизмом, синдромом Дауна та ДЦП, прем’єра якого планується на кінець квітня 2020 року. Наші досягнення: участь у театралізованому святі до Дня української писемності та мови «До мови рідної торкнімось душею» 10.11.19, молодіжний центр «Квадрат»; виступ на виставці-ярмарку «Душею створена краса» з нагоди Міжнародного дня людей з інвалідністю 4.12.19, Експоцентр; участь у новорічному театралізованому святі «Казкове Різдво» 22.12.19, “Галерея ХХІ ст.”, спільно з незалежним театром-студією «ПТАХА». «Особливий театр» та його учасники нагороджені подяками управління культури і мистецтв облдержадміністрації. Керівник «Особливого театру», Ревенко Марина Борисівна, нагороджена Почесною грамотою Вінницької ОДА та обласної Ради за організацію та роботу «Особливого театру».

«Ці діти, є частинкою нашої країни, яка поділяє Європейські цінності та йде Європейським шляхом розвитку нашої держави. Мистецтво, особливо театр, дає можливість цим діткам вільніше почуватися в соціумі та дозволяє розкрити їх творчий потенціал! Ми не в змозі, на жаль вилікувати цих дітей, але разом з Вами, ми можемо зробити їх життя цікавим, змістовним і творчим», – каже Марина Ревенко.

З повагою, керівник Вінницького Благодійного Фонду Розвитку Людини Ревенко Марина Борисівна.

Банківські реквізити:

ВБФРЛ

ЄДРПОУ 40536775

IBAN: UA313005280000026003455027820

У АТП «ОТП Банк» у м. Києві

МФО:300528

Призначення платежу: благодійні внески

Тел. для довідок: 0958155815

Дякуємо Хаб «Місто Змістів» за гостинність та запрошення приходити ще. Нам дуже у вас сподобалось.

Попередня публікаціяУ Вінниці на карантин закривають заклади масового скупчення людей, власників магазинів просять дезінфікувати приміщення
Наступна публікаціяУ Вінниці мер міста звернувся до городян щодо ситуації з коронавірусом. Відео