У Вінниці визначили кращих водіїв громадського транспорту за версією пасажирів. ФОТО

У Вінниці визначили кращих водіїв громадського транспорту за версією пасажирів. Про це повідомляє видання Місто над Бугом. Переможців “Марафону взаємоввічливості” нагородили у Вінницькій транспортній компанії. Шестеро кращих екіпажів громадського транспорту Вінниці отримали пам’ятні кубки та дипломи та грошові премії.

Кращих водіїв громадського транспорту міста визначили за результатами голосування вінничан, яке півтора місяця тривало на сайті радіокомпанії. Пасажири вінницьких тролейбусів, трамваїв і автобусів віддавали свої голоси за ті екіпажі, які на їхню думку, були найпрофесійнішими та найдоброзичливішими.

Нагодили кращі екіпажі директор радіо “Місто над Бугом” Ігор Голуб та директор “Вінницької транспортної компанії” Михайло Луценко. Церемонію нагородження планували присвятити до дня комунальника, проте враховуючи складну епідеміологічну ситуацію у світі, масовий концерт скасували, натомість запросили лише 10 кращих водіїв, що керують шістьма технічними засобами.

Рекордну кількість голосів – 544, вінничани віддали за водійку екіпажу номер 132 Тетяну Олійник. Жінка працює водієм 282-го тролейбуса вже чотири роки. За фахом вона операторка комп’ютерного набору, але вирішила продовжити справу своєї родини.

Тетяна Олійник
– Чимало студентів приходило, запитували, що це у вас таке висить. Я пояснювала, що це такий конкурс, де можна голосувати за кращого водія. Мабуть, студенти голосували за мене кожного дня.
За що я їм дуже вдячна.

Серед переможниць і водійка трамваю з 25-річним стажем Валентина Бубнова. Зараз вінничанка їздить на четвертому маршруті. Каже, що результати голосування були для неї приємною несподіванкою.
– Приємно, що люди голосують. Я працюю по одному маршруту, тому чимало людей мене вже знають в обличчя, вітаються, коли заходять.

Спеціальні наліпки розмістять у салонах екіпажів-переможців. Марафон взаємоввічливості буде щорічним. Восени пасажири визначатимуть найкращі екіпажі серед водіїв маршрутних таксі.

На изображении может находиться: 4 человека, люди стоят и костюм
На изображении может находиться: 2 человека, люди стоят и в помещении
На изображении может находиться: 4 человека, люди стоят
На изображении может находиться: 3 человека, в помещении
На изображении может находиться: 6 человек
На изображении может находиться: текст
Нет описания фото.

Попередня публікаціяУ ЗМІ розкритикували проект поділу Вінницької області на п’ять повітів
Наступна публікаціяУ Вінниці будують нову дорогу на вулиці Гонти, яку почнуть тестувати вже в цьому році