У Вінниці розпочалися роботи по капітальному ремонту окружної дороги. Фото та відео

У Вінниці розпочалися роботи по капітальному ремонту окружної дороги. З початком березня неподалік міста на об’їзній дорозі Служба автомобільних доріг у Вінницькій області розпочав проводити капітальний ремонт дороги М12 Стрий-Тернопіль-Кропивницький-Знам’янка.

Роботи проводять за рахунок спеціального фонду державного бюджету. Ремонт триває на двох ділянках неподалік Немирівської розв’язки та на шляхопроводі поблизу вантажної станції над залізницею. На одній з них роблять підготовчі роботи, а саме зрізають зайві кущі, аварійні дерева та демонтують старий шар покриття асфальтобетону. За допомогою екскаватора відновлюють до відповідних норм ухили насипів.

Неподалік Немирівської розв’язки вкладають новий шар асфальтобетону, який вкладають у 2 етапи: спочатку дрібнозернистий, а потім щебенево – мастичний асфальтобетон. Для забезпечення безпеки руху на всій протяжності ділянок буде встановлено бар’єрне огородження, освітлення та пластикова розмітка. Також передбачені бордюри й лотки для водовідведення з проїзної частини. Зараз під час робіт автомобілі рухаються у реверсному режимі, тому можуть утворюватися затори. Контроль за виконанням робіт проводять за допомогою відбору проб в лабораторію та дорожньої рейки, яка показує відповідність ухилів з будівельними нормами. Роботи планують завершити до кінця весни через два місяці.

Попередня публікаціяРезультати роботи поліції Вінниччини за тиждень що минув
Наступна публікаціяГромадський рух “Ми Вінничани” – з вінничан роблять провінційних невігласів