На Вінниччині поліцейські знайомили дітей зі своєю професією

Сьогодні, 19 лютого, у смт Оратів Головним управлінням Національної поліції у Вінницькій області проведено профорієнтаційний захід для випускників шкіл району. Присутнім на заході поліцейські презентували роботу різних підрозділів, розповіли про основні завдання, які вони виконують, та  проінформували про спеціалізовані вузи, де готують фахівців поліції. На захід запросили  старшокласників, які невдовзі постануть перед вибором професії. Присутніх познайомили з роботою різних підрозділів поліції – кінологів,  криміналістів, ювенальних поліцейських, психологів  та  батальйону поліції особливого призначення «Вінниця». Випускникам розповіли про умови вступу до вищих навчальних закладів системи МВС та до лав Національної поліції України.

Під час зустрічі старший інспектор  відділу ювенальної превенції Ольга Телепенко  провела з дітьми пізнавальну бесіду щодо правопорушень, які вчиняють підлітки, та  розповіла про  безпеку спілкування в Інтернеті.

За словами  керівника управління кадрового забезпечення обласного главку поліції Олександра Конєва,  у заході взяли участь понад 150 старшокласників. Проведення таких зустрічей  дає змогу ближче познайомити молодь з роботою поліцейських та допомогти випускникам  визначитися з майбутньою професією, повідомляє відділ комунікації поліції Вінницької області. 

   

Попередня публікаціяКнига, акварелі, автографи та живе спілкування з автором, як пройшла презентація книги «бути собою» у Вінниці
Наступна публікаціяПублічно, прозоро, зрозуміло – вчились звітувати про місцеві бюджети чиновники ОТГ Вінниччини