Липовецькі рятувальники отримали нові пожежні авто

13 лютого на території Липовецького районного сектора ГУ ДСНС України у Вінницькй області провели урочисте вручення рятувальникам Липовеччини двох пожежних авто.
На церемонію вручення сертифіката та ключів до авто прибув начальник Головного управління ДСНС України у Вінницькій області, полковник служби цивільного захисту Руслан Шевчук.
В урочистій обстановці , за участі голови районної ради Юрія Науменка, першого заступника голови райдержадміністрації Ольги Дмитрів , депутата районної ради, голови районної спілки учасників бойових дій в АТО Юрія Яремчука, заступника міського голови Сергія Кропивницького , ветерана, колишнього начальника Липовецької ППЧ Віктора Щура, особового складу, полковник служби НС Руслан Шевчук вручив сертифікат та ключі на отримання нового спецавтомобіля начальнику районного підрозділу Максиму Бондарчуку .
Кошти на придбання спецтехніки виділено з державного бюджету .
Нові спецавтомобілі мають хорошу компактність та технічну можливість і використовуватимуться не лише для ліквідації пожеж, а й для допомоги у ДТП та інших рятувальних заходах.Техніка оснащена сучасними гідравлічними інструментами, бензорізом, освітленням, драбиною, насосом і т.і. , що значно полегшить небезпечну працю рятувальників. Автомобіль розрахований на 6 чоловік особового складу. Інше авто, менше за об"ємом та потужністю, теж стане доброю підмогою в роботі наших рятувальників.

Начальник Головного управління запросив керівників району та колишнього начальника пожежної частини випробувати новий великий і потужний автомобіль, ( для порівняння-він розрахований на 4 тонни води , діючий на 2 т.). Вони проїхали центральною вулицею міста та повернулись на територію. Для липовчан такий автомобіль це не просто подарунок, вони його заробляли щоденною важкою працею. Адже своїми силами добудували приміщення, (кошти виділялись із районного бюджету), утеплили його, впорядкували та благоустроїли територію, посадили сад . Роботи , розпочаті ще з попереднім начальником Олександром Мовчаном, завершили в минулому році. Залишились останні штрихи на 2020 рік, зокрема, косметичний ремонт кабінету начальника та побутової кімнати .

Перший заступник голови РДА Ольга Дмитрів та голова районної ради Юрій Науменко висловили щиру вдячність особовому складу за сумлінну працю та відповідальний підхід. Особливу подяку за дбайливе ставлення та підтримку колективу Липовецького районного сектора ГУ ДСНС України винесли полковнику ГУ Руслану Шевчуку і висловили сподівання на подальшу результативну співпрацю, повідомляють в новинні стрічці групи Мій Липовець.

 

Попередня публікаціяЩо оновили у закладах культури і що планують оновити розповіли у міськраді
Наступна публікаціяУ Вінниці вагітна жінка намагалась пригнути з Староміського мосту у річку. Відео