Цьогоріч у Вінниці планують завершити утеплювати сім дитячих садочків

У Вінниці цього року планують завершити утеплювати сім дитячих садочків. Про це повідомляє Вінницька міська рада. Цього року планують завершити утеплення у сімох садках: ДНЗ №26, 21, 23, 47, 52, 75, 60. У закладах міняють покрівлі, вікна, двері, утеплюють дахи та фасади. Термомодернізація будівель дозволить покращити умови перебування дітей в закладах, зменшити споживання енергоресурсів та заощаджувати за рахунок енергоефективності бюджетні кошти.

Децентралізація, яка стартувала в Україні у 2015 році, дала можливість розпочати у Вінниці масштабні роботи з термомодернізації будівель шкіл та садочків. І наразі з 91 закладу освіти утеплено уже 25. Роботи з термореновації муніципальних приміщень тривають. Наразі в роботі знаходяться сім садочків та ще один №74 планують розпочати термомодернізовувати у травні.
У дитячому садочку №26 роботи розпочали у червні минулого року. Наразі там облаштовують відкоси, утеплюють вентиляцційні канали, утеплюють горище та фасад будівлі.

Термомодернізацію у вересні 2019 року розпочали у садочку №21. У закладі утеплюють будівлю, замінюють вікна, зовнішні двері, завершують влаштування покрівлі металочерепицею. Також у вересні минулого року розпочали термомодернізацію у садочках №23, 47, 75, 60, 52.

«На всіх об’єктах ведуться роботи, їх виконують різні підрядні організації. Ми контролюємо якість виконання робіт, але важливо, щоб до цієї роботи долучались директори цих закладів. Міський голова Сергій Моргунов завжди наголошує, що мають бути комфортні умови для перебування дітей, і їх необхідно створити у кожному закладі. Це і є головна мета програми прискореної термомодернізації закладів. Тому ми проводимо роботи навіть зараз, оскільки дозволяють погодні умови», – зазначив директор департаменту капітального будівництва Ігор Кравець.

Попередня публікаціяБарчани приїхали у Вінницю протестувати проти закриття відділень Барської ЦРЛ. ВІДЕО
Наступна публікаціяУ Вінниці чоловік отримавши посилку на Новій пошті зломав ногу