У Вінниці патрульні затримали водія без прав та з наркотиками. Фото

У Вінниці патрульні затримали водія без прав та з наркотиками. Про це повідомляє відділ комунікації поліції. Вчора, близько 11-ї години, на провулку Київському інспектори зупинили автомобіль ЗАЗ Славута, що рухався з порушенням ПДР.

32-річний керманич посвідчення водія не мав, оскільки позбавлений права керування за рішенням суду. Поліцейські вирішили провести поверхневу перевірку. В кишені куртки водія патрульні виявили речовини, схожі на наркотичні: 4 фольгових згортки з порошкоподібною речовиною білого кольору, поліетиленовий пакетик з порошкоподібною речовиною жовтого кольору та поліетиленовий пакетик з подрібненою речовиною рослинного походження зеленого кольору.

На місце події прибула слідчо-оперативна група для встановлення усіх обставин справи.

Під час спілкування з водієм патрульні помітили в нього ознаки наркотичного сп'яніння. Порушник погодився пройти огляд у лікаря-нарколога. В організмі чоловіка виявили амфетамін та канабіс.

Патрульні склали на водія протокол за ст. 130 (керування у стані наркотичного сп'яніння) КУпАП та винесли постанови за ч. 4 ст. 126 (керування транспортним засобом особою, позбавленою права керування) КУпАП та ч. 1 ст. 121 (керування транспортним засобом, що має несправності, за яких забороняється його експлуатація) КУпАП.

Попередня публікаціяВінничани поступово звикають до електронної форми розрахунку за проїзд в громадському транспорті
Наступна публікаціяУ Вінниці зі Сходу держави повернулись майже 40 вінницьких поліцейських. Фото