Вінничани пропонують закрити парковку біля музею Пирогова через нічні дискотеки

У Вінниці жителі вулиці Пирогова пропонують закрити парковку біля музею Пирогова через нічні дискотеки. З даною петицією до міської ради звернулась вінничанин Андрій Луньов. 

"Звертаюсь до вас від імені своєї сімєї і всіх жителів нашого провулку. Також своїм зверненням думаю висловлю думку багатьох жителів вулиць Пирогова і Юності. Щовечора і щоночі на парковці музею ім. М.І.Пирогова збирається справжня "банда" що вже не перший рік не дає спокою усім жителям прилеглих територій. Вони влаштовують нічні дискотеки з 22:00 до 05:00 зі своїх автомобілів і вуличні гонки що не тільки шумні а й небезпечні. Прошу вас розглянути можливість встановлення шлагбаумів для закриття дуступу на парковку музею у неробочий час (музей працює з 10:00 до 18:30). Це б унеможливило дані збори вночі. Думаю це позитивно вплинуло б на ситуацію у цілому спальному районі зробивши його тихішим і безпечнішим.

Питання дійсно важливе і потребує вирішення, тож усіх небайдужих прошу підтримати петицію за цим посиланням. " – йдеться у повідомленні.

Попередня публікаціяУ Вінниці просять змінити інтервал руху маршрутного таксі 5А та 10А. Петиція
Наступна публікаціяНа Вінниччині очікуються пориви вітру до 15-18 м/с