У Вінниці комунальники прибирають місто після снігопаду. Фото та відео

У Вінниці комунальники прибирають місто після снігопаду. Сьогодні близько 14 години у місті почався інтенсивний снігопад. У місто одразу виїхала спецтехніка для розчищення доріг та тротуарів від снігу. 

Міські комунальні служби уже почали працювати на дорогах міста. Вони обробляють вулиці протиожеледними засобами, щоб на поверхні не утворювався лід. Тротуари розчищає малогабаритна техніка, щоб вінничанам було зручно пересуватись по них.

Як розповів начальник відділу утримання об'єктів благоустрою департаменту комунального господарства та благоустрою міськради Вячеслав Хілінський, головною метою комунальних служб за такої погоди є зробити так, щоб вінничанам було якомога безпечніше пересуватись містом. Тому дороги обробляють протиожеденими засобами, щоб сніг не накопичувався.

Нагадаємо, що поблизу закладів торгівлі, громадського харчування, офісів, установ і організацій – прибирання мають забезпечити їхні керівники та власники. Така норма передбачена в Правилах благоустрою міста, її виконання контролює Муніципальна варта.

 

 

Попередня публікаціяУ Вінниці комунальники почали прибирати місто від раптово випавшого снігу. Фото та відео
Наступна публікаціяУ Вінниці через сніг стались численні аварії. ФОТО