У прокуратурі Вінницької області представили колективу заступника прокурора області

У Вінниці у прокуратурі Вінницької області представили колективу заступника прокурора області. Про це повідомляють на сайті Прокуратури. У середу, 29 січня 2020 року, прокурор Вінницької області Костянтин Мерімерін представив колективу нового  заступника прокурора області.

"Наказом Генерального прокурора Руслана Рябошапки, від 28 січня 2020 року, Олександра Павельського призначено заступником прокурора Вінницької області", – сказав очільник відомства.

Вітаючи Олександра Володимировича із призначенням на посаду, прокурор області підкреслив, що новопризначений  заступник добре обізнаний із завданнями та проблемними питаннями, які необхідно вирішувати в умовах сьогодення. У свою чергу, Олександр Павельський подякував за довіру та запевнив, що скерує всі зусилля на забезпечення поставлених завдань.

Довідково:

Олександр Павельський народився 28 січня 1988 року у Гибалівці Шаргородського району Вінницької області. Вищу освіту здобув у Національній юридичній академії України імені Ярослава Мудрого.

В органах прокуратури – з 2010 року. За цей час обіймав різні, в тому числі, керівні посади в органах прокуратури Вінницької області.

До призначення на посаду заступника прокурора області очолював відділ нагляду за додержанням законів органами фіскальної служби управління нагляду у кримінальному провадженні прокуратури Вінницької області.

Попередня публікаціяНа Вінниччині поліцейські розшукали 14 річну дівчинку
Наступна публікаціяВінницькі профспілки закликають об’єднуватись проти законопроекту «Про працю». ВІДЕО