Допомогу на лікування дівчинки в Китаї збирають у Вінниці

Небайдужі вінничанни збирають кошти, щоб дати шанс на повноцінне життя хворій Валерї Дробинко. Дівчинка народилась з вагою 1.200 грам, самостійно не дихала. В три місяці перенесла операцію під час якої їй встановили шунт, адже у дівчинки була гідроцевалія. В загальному дитина перенесла п’ять операцій,чотири з них на головному мозку. Рідні борються за здоров’я дівчинки з першого дня життя.Валерії, сьогодні їй вже 16років. Через хворобу дитина не сидить та не ходить. Інтелект повністю збережений. Валерія пройшла курс лікування в Китаї і він дав дуже хороші результати. Для подальшого лікування необхідні кошти,яких в родині немає. В загальному потрібно 15430₴.

«Дякую вам усім друзі! Спасибі, що ви у нас є. Що ми без Вас робили, як я змогла б допомогти Лерочці без вас? У неї не було б шансів без вас. А з вами вона робить кроки до одужання. У неї з'явилося бажання жити, все менше депресії і думок про смерть. Зараз вона стала набагато сильнішою, відновлюються м'язи, повторний курс сподіваємося порадує нас ще більшими результатами», – звертається з подякою, до усіх хто допоміг, мати дівчинки Олена Дробинко.

Приват банк 5168757402106449 Дробинко Олена.

Попередня публікаціяВінничан запрошують на смолоскипну ходу до 102 річниці бою під Крутами
Наступна публікаціяНа Вінниччині зберігся закинутий костел 1774 року та будинок в якому недовгий час проживала родина Коцюбинських. ФОТОРЕПОРТАЖ