У Вінниці на території технічного університету інспектори муніципальної варти побачили жахливий стан благоустрою. Фото

 У Вінниці на території технічного університету інспектори муніципальної варти побачили жахливий стан благоустрою. Про це йдеться у повідомленні Муніципальної варти. Справа у тому, що поблизу стадіону «Олімп», їдальні та корпусу університету настільки неприбрано, що складається враження, що це зовсім не навчальний заклад. 

Також, у жахливому, занедбаному стані, виявилась земельна ділянка, яка знаходиться по вулиці Воїнів-Інтернаціоналістів, 7 і відноситься до цього ж ВУЗу. На привеликий жаль, тут інспектори не знайшли лише чистоти та порядку, адже територія всюди покрита густим прошарком опалого листя та гілля, різноманітним побутовим та випадковим сміттям, навколо сухий бур’ян та хащі чагарників.

За таку бездіяльність начальник господарського відділу ВНТУ, як відповідальна особа, яка має організаційно-розпорядчі повноваження і який не вжив заходів з прибирання зазначених територій, отримав одразу два протоколи про адміністративне правопорушення за ст. 152 КУпАП.

Попередня публікаціяУ Вінниці на території технічного університету інспектори були надзвичайно вражені жахливим станом благоустрою. Фото
Наступна публікаціяВінничан запрошують на смолоскипну ходу до 102 річниці бою під Крутами