Чоловік без прав і нетверезий керував автомобілем

Майже у 15 разів більше норми алкоголю виявили в організмі водія Ford Scorpio. Під час патрулювання на службовий планшет поліцейським надійшов виклик про ДТП, яка трапилась 21 січня близько 14-ї години на вулиці Максима Шимка. Прибувши за вказаною адресою, інспектори виявили двох водіїв, один із яких був заявником.

Як з'ясувалось, керманич автомобіля Ford Scorpio не дотримався бічного інтервалу та пошкодив дзеркало заднього виду на автомобілі Chevrolet Lacetti. У водія, який вчинив ДТП, патрульні виявили ознаки алкогольного сп'яніння: з порожнини рота відчувався запах алкоголю, руки тремтіли, а обличчя було блідим.

Чоловік погодився пройти огляд на місці зупинки за допомогою алкотестеру в присутності двох свідків. Результат огляду – 2,99 проміле алкоголю в організмі, що у 15 разів перевищує допустиму норму.

Патрульні з'ясували, що водій не вперше керує транспортним засобом напідпитку та вже позбавлений права керування.

Заявник від оформлення ДТП відмовився, а на порушника інспектори склали протокол за ст. 130 (керування напідпитку) КУпАП та виписали постанову за ч. 4 ст. 126 (керування транспортним засобом особою, позбавленою права керування) КУпАП.

Попередня публікаціяРоман «Капкан» про складну долю людей що відстоюють національну ідею. Відео
Наступна публікаціяУ Вінниці затримали жінку яка вчиняла домашнє насильство