У Вінниці за чотири роки дитячі садочки облаштували сучасними пароконвектоматами. ФОТО

У Вінниці за чотири роки дитячі садочки облаштували сучасними пароконвектоматами. Про це повідомляє мер міста Сергій Моргунов на своїй сторінці у фейсбуці. 

Завдяки новому обладнанню вихованці комунальних дитсадків зможуть харчуватися не лише якісно, а й корисно. Страви, приготовані на пару, допомагають профілактувати чимало захворювань кишково-шлункового тракту. У минулому році пароконвектомати встановили у 10 закладах, таким чином. завершивши міську програму у цьому напрямку.

"Парові котлетки, суфле, запечені овочі. Це меню наших дитячих садочків. У маленьких вінничан не лише смачні, а й корисні обіди завдяки пароконвектоматам. Це обладнання ми встановили у дошкільних закладах у 2016-2019 роках.

Батьки та педіатри добре знають, наскільки важливе якісне харчування для здоров’я дітей. Найважливіше, що у продуктах, які пройшли обробку в пароконвектоматі, зберігається більшість мінералів, вітамінів і мікроелементів. А це додаткова профілактика від захворювань кишково-шлункового тракту, в тому числі ацетонемічного синдрому. " – повідомляє очільник міста. 

Попередня публікаціяУ двох селах Вінниччини ввели карантин через сказ
Наступна публікаціяЗа місяць інспектори з паркування виявили 13 572 порушень з неправильного паркування автомобілів. Фото