У Вінниці краєзнавчий музей запрошує приєднатися до міжнародного флешмобу музейних селфі та отримати приз

У Вінниці краєзнавчий музей запрошує приєднатися до міжнародного флешмобу музейних селфі та отримати приз. Про це йдеться у повідомленні музею. Захід відбудеться завтра 16 січня в приміщенні вінницького обласного краєзнавчого музею. 

Для участі у флешмобі потрібно прийти до нашого музею, зробити "селфі" (фотопортрет власноруч) на фоні чи поруч з улюбленим експонатом та опублікувати його у Facebook або Instagram із хештегом #MuseumSelfie та #vinnytsiamuseum. П'ять учасників флешмобу – переможців конкурсу музейних селфі, отримають путівник "Вінницький обласний краєзнавчий музей".
Акція має два застереження:
– категорично заборонено  використовувати спалах при фотозйомці, адже це шкодить музейним раритетам;
– зроблене в музеї селфі не можна використовувати як інструмент політичної агітації чи протиборства.

Фотографування в цей день в музеї безкоштовне. В Україні цьогорічна акція пройде вже вшосте. Започаткована європейським проектом Culture Themes у 2014 році, акція з кожним разом знаходить все більше й більше шанувальників, адже вона проста до неможливого (бо всі ми робимо фото щоразу, як відвідуємо музеї) і дає можливість учасникам розказати про свої улюблені музеї, а самим музеям – отримати найдієвішу рекламу.

Попередня публікаціяУ Вінниці Краєзнавчий музей запрошує приєднатися до Міжнародного флешмобу музейних селфі та отримати приз
Наступна публікаціяВінницякартсервіс розпочинає видачу Муніципальних карток вінничанина