На Вінниччині за добу на дорогах області збили двох пішоходів та велосипедиста

На Вінниччині за добу на дорогах області збили двох пішоходів та велосипедиста. Про це повідомляє відділ комунікації поліції. 14 січня у Жмеринському та Могилів-Подільському районах області стались автопригоди за участі пішоходів. У Козятинському районі водій ВАЗа допустив наїзд на велосипедиста. Поліцією розпочаті кримінальні провадження.

Близько 17.00 у Жмеринці 29-річний  водій автомобіля  Volkswagen Passat, виконуючи маневр обгону, не обрав безпечної швидкості та допустив наїзд на 41-річного пішохода, який рухався по проїзній частині дороги у попутному напрямку. Потерпілий з травмою голови та переломом ноги доставлений у травматологічне відділення лікарні.

Ще одна аварія за участі жінки-пішохода сталась на автодорозі смт Вендичани – Могилів-Подільський. 52-річний водій Mitsubishi допустив наїзд на 73-річну пенсіонерку, жительку села Вендичани, яка у невстановленому місці переходила проїзну частину дороги. 

Потерпіла з травмою передпліччя доставлена у лікарню. Водії транспортних засобів освідувані. Вони тверезі. У селі Журбинці Козятинського району нетверезий водій автомобіля ВАЗ 2111 допустив наїзд на 58-річного велосипедиста. Потерпілий з травмою голови доставлений у районну лікарню.

 

 

Попередня публікаціяУ Вінниці неподалік Академічного знайшли тіло вбитого росіянина
Наступна публікаціяПрограма співфінансування ремонту автомобільних доріг державного значення працюватиме і у 2020 році