Поліція затримала підозрюваних у пограбуванні поштового відділення у Могилів-Подільському

На Вінниччині поліція затримала підозрюваних у пограбуванні поштового відділення у Могилів-Подільському. Про це повідомляє відділ комунікації поліції. 

10 січня близько 20.40 до поліції надійшло повідомлення про те, що група невідомих осіб пограбувала поштове відділення у місті Могилів-Подільський. Зловмисники заволоділи посилками, що знаходились у відділенні перевізника, та на автівках зникли з місця  злочину. На території області було введено план «Перехват». Чотирьох зловмисників у Жмеринському районі затримали бійці спецпідрозділу КОРД спільно з працівниками управління стратегічних розслідувань, карного розшуку обласного главку та співробітниками могилів-подільської поліції. Автомобіль ще з одним підозрюваним оперативники затримали у Могилів-Подільському. 

Як розповів начальник ГУНП у Вінницькій області Юрій Педос, автомобіль BMW X5, на якому, за орієнтуванням, пересувались зловмисники, працівники поліції затримали поблизу села Кацмазів Жмеринського району. Ще одну машину Fiat Ducato, яка була зафіксована на місці злочину,  оперативники затримали у Могилів-Подільському.

Четверо з затриманих – вінничани віком від 30 до 38 років, п’ятий – 41-річний житель Могилів-Подільського. Правопорушники затримані у процесуальному порядку за підозрою у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст. 186 КК України (грабіж). Поліцією розпочато кримінальне провадження. Проводяться слідчі дії. Наразі встановлюються обставини вчинення цього злочину та особи, які можуть бути причетними до нього. За таке правопорушення передбачено покарання до 6 років ув’язнення.  

 

Попередня публікаціяНа Вінниччині рятувальники закликають дотримуватися правил пожежної безпеки у побуті
Наступна публікаціяУ Вінниці поліція провела рейд з протидії незаконного продажу алкогольних напоїв неповнолітнім. ФОТО