На Вінницькому вокзалі патрульні виявили дівчину без свідомості

У Вінниці на вокзалі патрульні виявили дівчину без свідомості. Про це йдеться у повідомленні Патрульної поліції Вінницької області.  Заявниця повідомила, що біля вбиральні на території залізниці лежить невідома особа.

По прибуттю на місце події інспектори нікого не виявили, заявниця на телефонні дзвінки не відповідала. Охоронці порядку вирішили оглянути прилеглу територію вокзалу.

На залізничних коліях вони побачили дівчину, яка лежала без свідомості, і одразу викликали карету швидкої медичної допомоги. Зовні слідів тілесних ушкоджень поліцейські не виявили.

“Коли медики привели 22-річну дівчину до тями, вона розповіла, що, рухаючись вздовж колій, їй стало зле, від чого вінничанка впала і втратила свідомість.
Шановні громадяни! Дотримуйтесь правил безпеки на залізничних вокзалах. Прохід по залізничних коліях у невстановлених місцях тягне за собою адміністративну відповідальність, але найголовніше те, що, не дотримуючись правил безпеки, ви ризикуєте власним життям та здоров’ям”, – повідомили у поліції.

Попередня публікаціяЗа одну добу вінничани зібрали підписи у петиції щодо припинення дискримінації нещеплених дітей до відвідування закладів освіти
Наступна публікаціяВінницькі ФОПники можуть продати товари державним підприємствам через «Прозоро – маркет». Відео