З кінця минулого року продукцію молочної кухні готують на сучасному обладнанні у новому приміщенні.
Вінницька молочна кухня планує доповнити свій асортимент овочевими та фруктовими пюре. З переїздом у нове відремонтоване приміщення підприємство покращило і технологічну базу. Реконструкцію завершили наприкінці минулого року. Тож тепер для найменших вінничан готують на сучасному обладнанні. А доставляють свіжу «молочку» по місту на новому спеціально закупленому термоавтомобілі. Збільшили й кількість пунктів роздачі – до 11. Це зручно для батьків, особливо в умовах карантину.
Підприємство виробляє близько 600 порцій на добу. Коштом бюджету громади продукцією молочної кухні забезпечуємо «відмовних» діток, вихованців обласного спеціалізованого будинку дитини та сім’ї, які потребують підтримки. Це якісне, екологічно чисте дитяче харчування без додавання жодних консервантів, яке максимально відповідає потребам дитячого організму. Вінничани найчастіше замовляють для своїх малят натуральний кефір та сир. З новими потужностями підприємство може не тільки збільшити обсяги виробництва, а й розширити меню, повідомляють в міськраді Вінниці.