Ліцей села Голендри отримав новий спортивний інвентар у рамках акції «Спорт заради Перемоги», ініційованої благодійним фондом Миколи Філонова «Український Альянс» за підтримки БФ «МХП – Громаді». Школярі тепер мають у своєму розпорядженні нові м’ячі, сітки, мати, скакалки та гімнастичне спорядження, яке допоможе їм у фізичному вихованні.

Учні та педагоги ліцею зустріли гостей з благодійного фонду щирими привітаннями та запашним короваєм. Одразу після вручення інвентарю шкільне подвір’я наповнилося дитячим сміхом і захопленими голосами — діти з радістю випробовували нові м’ячі, крутили обручі та стрибали на скакалках.

Учениця дев’ятого класу Єлизавета Помпа поділилася враженнями: «Ми дуже чекали на цю зустріч і підготувалися до неї. Щиро дякуємо Миколі Філонову за наданий спортивний інвентар».

Іван Ковальчук, учень 10 класу, також висловив вдячність благодійникам: «Дякуємо за спортивний інвентар, він допоможе нам займатися спортом та готуватися до змагань».

Цього року ліцеїсти брали участь у Всеукраїнських змаганнях «Пліч-о-пліч». Хоча великих досягнень вони поки не здобули, учні налаштовані на майбутні перемоги.

«Щиро вдячний Миколі Філонову за допомогу, оскільки зараз це надзвичайно важливо. Новий інвентар — це вагомий внесок для нашого ліцею», — зауважив директор закладу Віктор Гонтар.

Заступниця директора з виховної роботи Людмила Глиняна наголосила на важливості спортивного спорядження для фізичного розвитку та психологічного розвантаження школярів:

«Сьогодні надзвичайно важливо підтримувати здоров’я молодого покоління. У цей складний час, коли всі, і дорослі, і діти, відчувають щоденну тривогу, діти потребують розрядки. Спортивні змагання та конкурси, які організовуються як у нашому ліцеї, так і на обласному рівні, надають моральну підтримку. Завдяки новим футбольним і волейбольним м’ячам, діти отримують позитивні емоції, що допомагають нам усім разом рухатися до Перемоги», — зазначила Людмила Глиняна.

Акція «Спорт заради Перемоги» триває на Вінниччині вже другий рік, розповідає засновник Фонду «Український Альянс» Микола Філонов.  Відтоді як 2023 році він дізнався, про проблеми зі спортивним знаряддям у навчальних закладах.

За цей час благодійники доставили спортивний інвентар у десятки навчальних закладів.

Нагадуємо освітянам, що алгоритм отримання саме такої благодійної допомоги простий, директори шкіл мають звернутись з відповідним запитом до Міжнародного благодійного фонду Миколи Філонова «Українській Альянс» та сформувати перелік потреб.

Контакти фонду за посиланням → https://uaworld.org/kontakty.html

Попередня публікаціяРецепт легкого салату з руколою та фетою
Наступна публікаціяУ цю неділю у Вінниці відбудеться Bloggers Gastro Day