Минулої доби підрозділами ДСНС в області ліквідовано 8 пожеж, де 6 з них сталися на території приватних домоволодінь.
▫️Через необережність під час куріння зайнялися житлові будинки в с. Мервинці Бабчинецької громади та в Комаргороді Томашпільської громади.
А в с. Подільське Немирівської громади до пожежі в будинку призвело порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення.
▫️Ще три загоряння вчора ліквідували бійці ДСНС в господарчих спорудах с. Чаульське Немирівської громади, селищі Літин та у Вінниці.
Також у м. Погребище надзвичайники ліквідували загоряння легкового автомобіля, яке сталося через розгерметизацію паливної системи.
▫️Ще одну пожежу в ніч на сьогодні загасили рятувальники на території одного з приватних господарств Жмеринської громади, де зайнялося в одній із будівель через коротке замикання електромережі. На щастя, під час цих пожеж ніхто з людей не постраждав.
ДСНС вкотре нагадує про необхідність дотримання правил пожежної безпеки в побуті. Будьте уважні та обережні з джерелами відкритого вогню. У разі виникнення пожежі чи будь-якої іншої надзвичайної події важливо негайно повідомте про це надзвичайників за номером 101.
Попередня публікаціяУ Козятині відкрили молодіжний хаб “PidVal” – простір креативу та волонтерства
Наступна публікаціяРезервні генератори підключено до 72 котелень Вінниччини