Цієї осені Офіс туризму Вінниці запрошує на захопливий тур до Ямпільщини під назвою «Буша. Подільська вишиванка». Це чудова можливість познайомитися з багатством історії та культури цього унікального регіону.

Історико-культурний заповідник Буша вже відомий по всій Україні. Він відкриває перед туристами історію, що охоплює різні епохи – від трипільської культури до часів українського козацтва. Мандруючи Бушею, ви відкриєте для себе таємниці старовинного козацького кладовища і скельного храму. А відвідавши Гайдамацький яр, можна поринути в атмосферу, яка нагадує середземні пейзажі легендаріуму Толкіна.

Ще одна цікава локація – село Оксанівка, яке завдяки місцевим жителям стає центром зеленого туризму. Тут збереглися петрогліфи і залишки стародавніх мегалітичних конструкцій. Це місце з багатою історією, яке колись було домом для ченців, піратів і контрабандистів.

А завершить маршрут відвідання Клембівки – осередку подільської вишивки. Тут талановиті майстрині створюють унікальні вироби з автентичними клембівськими орнаментами, які, за легендою, сягають корінням трипільської епохи.

Цей тур – можливість поринути в історію, традиції та ремесла Поділля. Щоб дізнатися більше та зареєструватися, переходьте за посиланням: Реєстрація на тур.

Попередня публікаціяВінницька громада прощається із захисником Олександром Соболевським
Наступна публікаціяРозпочато реєстрацію на “Ігри Ветеранів” — змагання для військовослужбовців та ветеранів