Минулого тижня у місті Хуст, що на Закарпатті, пройшов чемпіонат України з важкої атлетики серед юнаків та дівчат віком до 13 та 15 років. Спортивний захід був присвячений підтримці Збройних Сил України. Серед учасників змагань відзначився вінничанин Максим Франчук, вихованець МДЮСШ №5, який завоював срібну медаль.

На турнір, що має на меті розвиток важкої атлетики та підвищення спортивної майстерності, приїхали 368 спортсменів з усієї України. Максим Франчук, змагаючись у ваговій категорії до 81 кг, продемонстрував високий рівень підготовки та виборов срібну нагороду.

Його тренер, Петро Нагурний, нині служить у ЗСУ, захищаючи незалежність та територіальну цілісність України.

«Ми надзвичайно горді за Максима Франчука та його досягнення на чемпіонаті України. Його успіх — це плід великої праці та відданості спорту. Особливо важливо відзначити, що тренер Максима, Петро Нагурний, зараз служить у Збройних Силах України, що робить цей здобуток ще більш значущим», — підкреслила виконувачка обов’язків директора МДЮСШ №5 Тетяна Бондарчук.

Максим Франчук, коментуючи свою перемогу, зазначив, що турнір був організований на високому рівні.

«Це був важливий досвід. Усі учасники виявилися дуже сильними, і хоча не все вдалося виконати, я задоволений своїм результатом. Це дає мені мотивацію для подальших тренувань і досягнень», — поділився враженнями Максим.

Попередня публікаціяУ Вінниці родини загиблих бійців отримали посмертні нагороди
Наступна публікаціяВінниця приваблює туристів: результати маркетингового дослідження